O nas

Kdo smo

Naša prednost so bogate izkušnje nudenja in iskanja rešitev s pomočjo raznih dvižnih pripomočkov. Individualizirane rešitve in prilagajanje potrebam naročnikov so razlog zakaj stranke z nami vztrajajo že več kot 15 let.

Naši začetki segajo v leto 2005, s pridobitvijo generalnega zastopstva za nemško podjetje Yale GmbH s širokim spektrom dvižne tehnike (dvigala, žerjavi, prijemala, tekstilni trakovi, hidravlika, vijačna tehnika, balanserji, vozički za težka bremena, ATEX program…) ter podjetjem Drahtseilwerk Hemer GmbH & Co. KG (krajše DWH), z lastno proizvodnjo jeklenih vrvi, kjer so usmerjeni predvsem v specialne jeklene žične vrvi namenjene za potrebe gozdarske panoge, mostnih- in avtodvigal, žerjavov, vetrne industrije, zipline-i…

 

Leta 2009 je v naš asortiman ponudbe vstopilo še ameriško podjetje Columbus McKinnon (krajše CMCO), ki je prevzelo družbo Yale in našo ponudbo naredilo še bolj pestro. Posledično lahko od takrat našim strankam ponudimo še izdelke podjetja Pfaff silberblau (ročni in električni vitli, dvižne mize, paletni viličarji, dvižni vozički, vretenski pogoni…), blagovna znamka CM – zlasti z motorji Lodestar za prireditveno industrijo in še mnogo več.

 

V letu 2020 smo pričeli skupno poslovno pot še z nemškim družinskim podjetjem Seilflechter-Tauwerk Gmbh. Našim strankam lahko sedaj ponudimo še razne tekstilne produkte – predvsem razne vrvi, ki se uporabljajo v navtiki, industriji, gozdarstvu, off-roadu…

 

V programu pa so še razni magnetni sistemi Flaig TE, zaščitni sistemi in mreže Isofer / Isomet ter namenska prijemala Nordgreif.

Naši partnerji

CMCO

ISOMET

DWH

FLAIG

SEILFLECHTER

NORDGREIF

Osnovni podatki podjetja

Kratko ime DB PROJEKT, d.o.o.
Naslov Zidanškova ulica 16
Pošta 2310 Slovenska Bistrica
Občina Slovenska Bistrica
Upravna enota Slovenska Bistrica
Statistična regija Podravska
Matična številka 3740790000
Davčna številka SI 37314963
Davčni zavezanec DA
Transakcijski račun IBAN SI56 0228 0025 8659 061 (NLB d.d.)
Ustanovitelji Burič Dejan
Burič Vesna
Zakoniti zastopniki Burič Dejan, direktor
Burič Vesna, prokurist
Scroll to Top